Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du undrar...

Om du undrar vem jag är
~ se mig bortom skalet

Om du vill lära dig min melodi
~ lyssna bortom bruset

Om du vill känna på min eld
~ räds inte att vidröra den

Om du vill dyka i mitt hav
~ ta inte på dig någon flytväst

Om du tror på mig
~ lägg ditt hjärta i min hand

Om du tvivlar på mig
~ lys på mig med ditt klara ljus

Om du undrar hur jag mår
~ lyssna på ditt hjärtas viskningar

Om du vill veta vem jag är
~ känn pulsen i mina kyssar




Fri vers (Fri form) av poetförlivet
Läst 336 gånger
Publicerad 2020-01-17 16:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Påminner om en dikt som jag skrivit. Väldigt din.
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

poetförlivet
poetförlivet