Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kollektivliv - år 2

 

Ett experiment
i viljorna goda
blir permanent
kan vi förmoda

i vårat kollektiv
är det högt i tak
alla ett eget driv
i tycke och smak

brokig i samling
bara fördelaktig
satsad gambling
bevisat varaktig

käk dock primär
oas som behagar
till synes oss när
allt större magar






Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-20 01:16



Bookmark and Share


  Loppan på Gotland
Vad härligt det låter.
Du är en mästare med ord och text.

2020-08-07

  överlevaren VIP
Hemtrevliga rader...i bra rimmad text!
2020-01-20

  Öknens Ros VIP
Du rimmar som en mästare
Dock inte som en festare
Rytmen den svänger snyggt
Det känns väldigt tryggt

2020-01-20

    Lena Staaf VIP
Härlig dikt som mättar!
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP