Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerad av min skrivarvän Marita Ohlquist


Rot?

 

Berör i mig

det igenkännande

ord för ord

faller de

de glömda visa

visar vägen

vi inte längre ser?

se

bortom horisonterna 

bortom allt 

det glömda

det gömda

berör

berör i mig

stammarnas träd

rötternas rot

det som är

och var ?

vi?

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-17 21:26



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande dess rader
2020-01-20

  ResenärGenomLivet VIP
Starka rötter ger starka växter...fint och tänkvärt...
2020-01-18

    Askanden
rötternas rot
hade också sin rot någonstans
?
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP