Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka att du fanns och fortfarande lever i våra hjärta En gammal dikt så här på din dag,


Pappa

Vi minns
värmen skrattet.
Lekfullheten
glädjen.
Känslan att vara
värdefull.
Att få vara en del av
någonting större.
En familj
gemenskapen.
Idag är det din
födelsedag.
Vi minns dig med
glädje och tacksamhet.
En lekfull närvarande
pappa,morfar,farfar.
Du gav oss det viktigaste man kan få
närvarotid och kärlek.
Glädje att skapa och skriva
att ha tid till varandra.
Ser upp mot stjärnorna
vi skickar dig kärlekfulla tankar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-01-17 22:09



Bookmark and Share


  Stisse
Så fint du skildrar en pappa som varit närvarande och kärleksfull. Önskar alla barn hade fått vara i en sådan familj.
2020-11-23

  Anya VIP
Så fint om en pappa som betytt mycket. Berörs!
2020-11-18

  ULJO
Fin förmedlat till en älskad fader
2020-01-20

  Quasimodo
Ömsinta, vackra och kärleksfulla ord och minnen!
2020-01-19

  Gunnel Eriksson VIP
Fin hyllningsdikt.
De korta raderna ger
en lättläst text som man
gärna läser.
2020-01-19

  Eva Helene VIP
Ömsint och fint!
2020-01-18

  ResenärGenomLivet VIP
Fina minnen att komma ihåg...
2020-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text till en älskad och saknad pappa!
2020-01-18

    ej medlem längre
Underbar hyllning till en far..
2020-01-18

  Eva Langrath VIP
Fint skrivet
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP