Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargtimmen Vadå då?

Mellan en viss tid råder vargtimmen.
Har jag fångat någon Varg, å det senaste?
När Vargtimmen råder...
Lutar mina tankar åt ett håll?
Ungefär som att de säger att brottsligheten är som högst, vid fullmåne!




Bunden vers av Mim
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-18 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim