Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du kan aldrig vara lugn om du aldrig är orolig / du kan aldrig bli frisk om du ser dej som obotlig


MOTPOLER

jag är så tung att jag lättar o hamnar bland stjärnorna/
skiner i mörkret under de kalla nätterna/
och värmer för motsatser har funktioner/
finns inte utan det andra efter mörkret kommer solen/

vi behöver motpoler som öken och nordpolen/
att inte nöja sej och söka något otroligt/
du kan aldrig vara lugn om du aldrig är orolig/
du kan aldrig bli frisk om du ser dej som obotlig/

om du aldrig har tråkigt har du aldrig tokroligt/
om du vandrar hem dåsig efter en lång natt från krogen/
så kanske det var värt sen att spy på toastolen/
eller lärt dej att du gjorde något du inte borde/

-man följer med strömmen om man tappat sina åror/
-man döljer med lögner för man vill inte såra/
-men det hugger i bröstet att bära på skiten/
-stillade törsten men en gång är för mycket/

kreativ undrar vad stigen kommer leda till/
så mycket jag funderar kring hör rykten och jag stelnar till/
i flykten känner jag törsten så jag stannar där jag är/
och andas när jag kvävs av karman har jag läkt/

kollat mej själv i spegeln efter sju års olycka/
försökt lysa upp vägen men har kulhål på lyktan/
sjukvården hycklar och stan är täkt av snö/
i denna kalla världen är det lätt att dö/

svårt att leva, men det blir vad man gör det till/
söker frid vågar helas letar varma vindar/
andas in och försöker andas ut/
heliga flamma lys när förnedringen nalkas fult/

-förflutna jagar mej men far bort i nuet/
-då ljusa dagar glimmar av hopp, jag njuter/
-min hiphop den lyser bländar alla skallar/
-men ibland har spegelbilden lämnat alla skraja/


ref/utro
- vi behöver motpoler
- som öken och nordpolen
- att inte nöja sej och
- söka något otroligt

- du kan aldrig vara lugn
- om du aldrig är orolig
- du kan aldrig bli frisk
- om du ser dej som obotlig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-18 11:17



Bookmark and Share


  Whisperess of the wind
<3
2020-03-09

  Whisperess of the wind
? ?
2020-03-09

  WyS VIP
Många insikter genom motsatsernas spel!
2020-03-01

    Sefarge VIP
Kloksjungande Skriftat!
;)
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl