Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grön vinter

Tallskogen
står
rakryggad
och svart
i förgrunden

Gråblå skymning
mellan stammar

Luften
tyngd av ett
lätt men
råkallt regn

barmark

Grön vinter




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-18 16:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Antingen tycker man att det är bra eller så gör man det inte, men jag tycker att det har varit lite väl grått och trist, så våren är välkommen hit när det vill...fin dikt...
2020-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Det är den bästa vintern.
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP