Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Låt den rätte komma in av John Ajvide Lindqvist


Till Eli


Jag vill dansa med dig
dansa som om tiden står stilla
och vår ålder aldrig spelat någon roll.

Sorgen kan bära flera ansikten
den sträcker sig över alla årstider.

Odödligheten är svårare
den kan man aldrig rama in.

Vår känsla av samhörighet
förenar oss två.

Det spelar ingen roll
om du är jag eller jag är du.

Ett bett i natten lovar evig kärlek
men är samtidigt en varning
om alltings oundvikliga slut.

Sjung en sång för månen
sjung en sång för mig.

Vi kanske brinner imorgon
vi kanske aldrig blir vi igen.

Din röst i mitt huvud
din smak i min mun.

Stannar du kvar, väntar du på mig?
Med månen som sällskap väntar jag.

Ett bett i natten lovar evig kärlek
men är samtidigt en varning
om alltings oundvikliga slut.

När natten flyr och dagen nalkas
vet du att jag måste gå.

Din alldeles speciella doft
fyller rummet här.

En doft av mull
och ruttnande löv.

Jag såg i din blick att du aldrig har
känt någon som mig
som skulle följa dig överallt.

Det var som att din själ darrade
i igenkänning med min.

För natten kan vara så kall
och luften full av hot.

Ett bett i natten lovar evig kärlek
men är samtidigt en varning
om alltings oundvikliga slut.

Slut som aldrig ska ta slut.
och vi ska vara älskande i evighet
och i enighet.

För all tid, Eli.

Din Oskar




Fri vers av Glöden VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-18 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glöden
Glöden VIP