Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vitt vin och hans mörka hår i varje litet andetag

orange och vit var skjortan han köpte på röda korset innan han skulle träffa mig

små, svarta, krulliga hårstrån i hela badrummet

tänk om jag kunde få höra hans röst en sista gång

jag vänder mig till hans vänner, hans fiender
allt för att komma nära
en sista gång

jag undrar vad han gör nu för tiden
tänker han på mig?
det vet jag att han gör

ikväll dricker jag vitt vin
och skriver med fyrtioplussare
allt för att radera honom ur mina vener och mitt blod

"du har väl ingen kontakt med honom? han som slog dig?"
frågar frida och jag säger "nej nej nej"

han som tog mig med storm
sådär som i filmer




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-18 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött