Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevarad ungdom

Höstträden

På promenaden
genom parken

Vänskapen
som aldrig
fick bli

Vem var den
sårade

Letar efter
tecken

Som kan
säga mig
att någonting
ändå fick fäste

Blev kvar
utan ärr

Intakt
som en vacker
ungdomlig
souvenir




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-18 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP