Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jultomten


Jultomten



Han söker efter alla barn
men de blev vuxna
vad hände?

han undrar och skriker hela natten
var är ni?
utan att få svar
var är ni
utan att han vet att de är vuxna nu

Jultomten är ledsen för att
alla barn som han träffade varje gång
blev vuxna
och han
kvar ..gubbe
spelar rollen som heter Jultomten
och han kommer bara en dag
och sen försvinner
med samma kläder
till nästa år
och han letar sedan fyrtio eller femtio år

2019 -30-12




Fri vers av mustafa alshihawi
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-18 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mustafa alshihawi
mustafa alshihawi