Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutstationen


Jag sitter i samma tåg
som dig.

I en av vagnarna
i rymden

Och jag vet att jag
jag ska komma till

Slutstationen.

Men innan dess ska jag kliva av
och upptäcka platser

Som jag kan ta med mig

hem




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 140 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-18 23:42



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Realiserad eskatologi skulle det kunna kallas på ”teologiska”
2020-02-01

  Stanley Rydell
Detta metaforiska hem bär diktjaget redan inom sig! Mycket fint sätt att skildra ”hem”!
2020-02-01

    Roger Runkar Ragnar
Klippta vita vingar från förr och då som håller oss samman.
Snutstationen i Farsta där jag hade klippkort.
2020-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg