Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriken



När skriken
hörs över bergen
är det bergen själva

som skriker

Runt omkring dej

reser sej dom

bergen
som på natten susar

så som från ditt
sovrumsfönster




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 150 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-19 00:07



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Första delen har jag tagit mig friheten att citera och transponera (inte offentligt), gillar mycket!
2020-02-01

    Roger Runkar Ragnar
Valberget i Bjursätra !
2020-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg