Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kartotek över böcker.

Vittnesbörd för dem som vågar!-Bok om saker jag skulle vilja tala om, i en kyrklig miljö. Men som inte är möjligt, i DEN kyrkliga miljön.
Men i boken kan jag tala om detta, och skapa den miljön.

Vittnesbörd för de många! Bok om saker som är tillåtna att tala om i DEN miljön.
The Church-Show!

Naturligt urval!- Bok om Nedskrivna dokumentärer a la naturfilm som jag sett, utan att nämna dem vid namn.

Den sekteriska Kungafamiljen- En roman om ett kungahus med likheter med en sekt. En roman och alltså inte en faktabok.Mycket research.

Så blir min dagboksanteckning idag. Ett kartotek över vad jag vill skriva om.




Bunden vers av Mim
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-19 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim