Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I fragment

Av minnen

i tankar

i varv efter varv

jagar jag dem

som katten 

när den jagar en mus

vissa stannar

andra flyr

känner 

det jag ser

i fragment 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-19 13:37



Bookmark and Share


  ULJO
Underbar bild, så vackra färger
2020-01-20

  M.A.J.R
Fina rader och bilden målar din text!
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP