Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hos terapeuten

ska jag försöka bevisa för mig själv
att jag är en bra människa
eller bara förhålla mig till
att jag är en dålig
ska jag förlika mig med
att jag aldrig kan veta säkert
eller förbättra mig
utifrån en lära, Guds ord?




Fri vers av enjolive
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-19 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enjolive
enjolive