Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväll som denna

Det kom
ett blixtrande tåg

över mig

och stannade till
i skymningen

innan det försvann
bakom månsken

gråsvart skimmer
av askgråa träd
tänkte jag att där blir

ingenting
allt,

och tänkte att så kommer
också jag att lämna allt

en kväll som denna.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 241 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-01-19 15:08



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Stark text som berör
2020-02-14

  Stanley Rydell
Du är en mästare på innesluta det stora i det lilla - och åter öppna, till friheten!
2020-02-01

    hari lee
fantastisk
2020-01-22

  KattenKin VIP
Så himla fin! Fantastisk känsla och väldigt, väldigt poetiskt språk.
2020-01-20

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Vemodigt med skymningstankar
2020-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd poesi, med flik av människans förgänglighet!
2020-01-19

    ej medlem längre
I ett ögonblick finns hela existensen och dess förgänglighet. Fint fångat!
2020-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg