Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS VACKRASTE ATOM

Jag famlar

genom världarnas mörker

söker

efter livets vackraste atom

för att fylla

mina tomrum

med detta axiom.

***************

Smått förvirrad

jag dyker

genom en tomhet

som försöker locka

med en regim

av glitter och krom

GODIS

för troende

verklighetsfrånvända

designade

luftmänniskors passion.

**************

Där bor ej skönheten

hon tar till flykt

likt en gäckande fantom

bosatt

i en annan dimension.

Denna drömmen

håller mig vaken

när den målar

sina vackraste porträtt

för söker man det sköna

måste man själv blanda färgerna

och hålla penseln rätt.






Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-19 15:58



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bättre måla ett
Skapande porträtt
Än att klottra ned
egendom för sina
Färdande med
-människor?
2020-03-03

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
De tör väl icke vara så lätt
hålla penseln rätt,
om man raglar omkring
med den i fyllan o i villan.
2020-01-29
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP