Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nollvägskommunikationen?


Samhällsutveckling?

Bondesamhället blev med tiden industrisamhället som efter ett tag blev informationssamhället. Nu har vi pladdersamhället.

 

Vart tog kunskapssamhället vägen?




Övriga genrer (Satir) av Algotezza VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-19 16:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns de som inte vill att vi ska tänka själva.
2020-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP