Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalla mörkret

det kalla mörkret skrämmer mig
inte lika mycket som sanningen
att det börjar kännas som hemma




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lost in Thought
Läst 157 gånger
Publicerad 2020-01-19 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lost in Thought
Lost in Thought