Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre haiku


them dead cryes
de saknar sover aldrig
de har elsket

*

de döda lengter
gråt sum hela himmelen
for them beloved

*

de döda elsker
de skulle aldrig skada
they have lost




Bunden vers (Haiku) av Annie b'larsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-19 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP