Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tangon i Haag

En behagfull kvinna från Haag

sa nej till vart kärleksförslag.

Men en fin sistadans

gav en yngling en chans:

"Din tango gör hela mig svag!"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-20 09:51



Bookmark and Share


  Minkki VIP
så roligt att se en limerick här igen,
och en så dansant se'n!
hoppas på flera när Du kommit i gång!
2020-01-20

  Öknens Ros VIP
Tango är en förförande dans.
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP