Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigminnen


Alla dagars
upptrampade
stigar

inbäddade
i skir grönska

Drömmarna
vi drömde
och aldrig
riktigt glömde

Stannade kvar
som ekon
av våra
lätta steg

I en skog
fylld
av minnen

Före och
efter oss




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-20 10:10



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om minnesskogen där gamla minnen döljs under mossan men ploppar upp då och då.
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP