Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut genom grindarna av eld


Döden är inte det största problemet. Det största problemet är att man lever på den här planeten och har alldeles för lite att säga till om. Man är en seende och medveten människa, kännande och älskande. Att denna världs totala urspårade kaos slår mot ryggmärgen med stress, ångest klaustrofobi, förtvivlan, och alla möjliga psykiska, fysiska sjukdomar, åkommor och störningar.
Döden kommer med en fullkomlig kärleks befrielse från världens helvete när man träder ut ur livet genom grindarna av eld.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2020-02-19 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP