Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skrivhörna


Allt som får plats i ett hörn


Allt som får plats
allt som får skådas

som ryggen på stolen
lampan som blänker

Resten, en dröm
utan framtid eller förflutet,
svinner i vinkeln
som ingen har bett om

Allt som får plats
allt som får skådas

som koppen på fatet
sovande träet
väskan av läder
vantarna och spegeln

Resten, en svans
av det som stod där förut,
svinner i vinkeln mellan
två mörka väggar

Allt som får plats i ett hörn
gjort av enskildhet
för en ensamhet
svinner i vinkeln
när dagern tar vid.



19/1 2020




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-20 20:26



Bookmark and Share


  Nanna X
Låter som ett trevligt hörn. Kanske ska jag försöka inreda något sådant.
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP