Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Jag sluter mina ögon inget finns där,
öppnar dem, du är inte här.
Sluter mina ögon ännu en gång, ensamheten känns oerhört trång.
Nu är mina ögon öppna.
En tår faller ner, varför ser jag inte det du ser?
Letande o letande, utan någon framgång.
Åh jag vill bara se något, ha något i mitt omfång.
Nu blundar jag igen, ger det en sista chans.
Hela jag sveps med i en ödets dans, som om jag vore förtrollad.
Hänförd i trans.




Fri vers (Fri form) av Poesitjejen
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-20 22:12



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Vilken fin form, du skriver magiskt och man glömmer vemodet...
2022-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Poesitjejen
Poesitjejen