Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto på min lillebror


Jag är bara lite trött

jag orkar inte så mycket just nu

vill vila mycket

jag är inte helt slut

bara lite trött

jag känner mig ändå stark

behöver luta mig ibland

ingen ska trampa på mig mera

jag orkar och kan det jag vill

jag hör till dom som kämpar

försöker tänka positivt

och med det menar jag

jag kommer inte att ge upp

 

anits 20 januari 2020




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-20 23:49



Bookmark and Share


    sunnanvind
Förlåt, när jag skrev hjärtan blev det till frågetecken...
Tekniken!
2020-02-05

    sunnanvind
Jag är här inne så sällan, men läser...
Kram å ??
2020-02-05

  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen känslan i din dikt, men det är bra att inte ge upp även om man är trött ibland...och den lilla kissen är sååå söt...:-))
2020-02-01

  Lars Hedlin
Stå på dig vännen! kram
2020-01-25

  Bibbi VIP
Jag är i exakt samma båt.
2020-01-21

    Birgersdotter VIP
Hör en styrka och en kraft hos dig.Ge inte upp. Bra du känner dig stark.kram
2020-01-21

  ULJO
Ge inte upp. Ingen ska kunna styra dig och ditt liv.
2020-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Nej, som sagt. Ingen ska trampa på dig eller lägga sig i. Du vet bäst själv hur du mår.

Jättefin katt!

Gud välsigne dig!
2020-01-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP