Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dona Nobis Pacem

Vi vandrar.
Varje dag.
Vi söker.
Efter mening.
Vi längtar.
Efter kärlek.
Vi härdar.
Alla tårar.
Vi lider.
I tystnad.
Solen skänker.
Ljus och värme.
Således saknar själen.
Himlens omfamning.
I vissa fall.
Får vi tröst.
I ett ögonblick.
Är vi tillfreds.
Sedan återställs.
Vår ensliga väg.
Träd varsamt.
Stigen vi går.
Är beslöjad.
I slutet.
Väntar de.
Som stakat ut.
Resan framför oss.







Fri vers av Eros Elton VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-21 03:19



Bookmark and Share


  WyS VIP
Livsresans vandring med ljusglimtar mellan de grå molnen!
2022-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Eros Elton VIP