Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett angrepp, eller en förklaring till Googles logga.

Varför ser googles logga ut som den gör? Som en färggrann palett!? kanske vill den låta påskina, att den ger en palett av svar? Mångfaldigandet av svar, helt enkelt. Och att den, sökmotorn inte är enkelriktad, eller likriktad.




Bunden vers av Mim
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-01-21 04:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim