Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste ha bakgrundsmusik, ungefär som vissa behöver...?

Jag måste ha bakgrundsmusik. Själen ropar efter det. (Idag) (Eller finns det fler dagar, där själen dansar samba, med bakgrundsmusik, intuitionsmusik, personlighetsformande musik.?)
Det sägs att en författare ska undgå musik (Att göra allt för att undgå världen. Beskriv huvudpersonens strävan och levnad i detta synsätt.), när den skapar. För dem som ändå använder musik, när de skapar... För dem utvecklas ett annat perceptum, nya vägar till kreativitet. För även ommestadels musik handlar om brustna hjärtan, så finns det ändå små skillnader dem emellan, somkan göradet (För dig eller Dig! Låter som jag är allsångsledare för Allsång på Skansen och försöker få med mig publiken! Vem är allsångsledare nuförtiden?)
(Gå till botten med vad en allsångsledare är... Fria asociationer.)




Bunden vers av Mim
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-21 04:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim