Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Udda verksamhet!

Porschen eller RollsRoysen. Vad tar jag idag? Vad ser jag min mobiltelefon som?
OCH;
Det händer ibland att "Fel" blir Rätt.




Bunden vers av Mim
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-21 04:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim