Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudpersonen och dess huvudteman!

Crescendo-Väntar på ett crescendo, så högt det kan bli! När man stannar i film, på ett tillräckligt spännande ställe, och sedan fortsätter därifrån! Utropstecken, som punkt ungefär. Liksom, (Ordet)en typ av ödmjukhet, för du måste förklara dig, eller kanske inte en typ av ödmjukhet, för att du vill förklara dig!

Att bida sin tid-Att ta hand om den, att se den med kärlekens ögon!
Inte Slogans,nä Schablon... Att se med Nya Ögon, är ungefär som uttrycket, att resa till Indien och hitta sig själv!
Men att skriva med nya ögon, till exempel; "Jag var där jag var, men ändå var jag inte där! Jag letade på alla andra möjliga ställen! Tex... Så var var jag?(Bokstavligt).

Något alldeles extraordinärt gör jag. Men det gör väl också varje människa nuförtiden? Multitaskar!? Bara det att jag uppmärksammar det först nu, och därför blir det speciellt!

-Huvudpersonen!
-Jag!?
-Ni kan inte börja "kalaset"utan huvudpersonen!




Bunden vers av Mim
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-21 05:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim