Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittat hem

Efter flera års sökande med många motgångar har jag äntligen hittat rätt
Jag kan äntligen sluta leta för jag har hittat hem
Du är mitt hem för utan dig är jag tom
Ibland när du inte märker kan jag sitta och titta på dig och blir lycklig för att just jag får vara din flickvän
Kunde inte ha önskat mig något bättre
Du tar hand om mig när jag mår dåligt och lyfter upp mig när jag har mina dåliga dagar
Jag kommer göra allt och lite till för dig
När du inte orkar kämpa längre ska jag kämpa ännu hårdare
Du betyder så mycket för mig och du har räddat mig
Det sägs ju alltid ”tills dödens skiljer oss åt” men vi kommer att vara ihop även i himlen
Du är mitt allt och tack för att du kom in i mitt liv
Jag älskar dig




Fri vers av EmelieeKarlsson
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-21 05:33



Bookmark and Share


  Poesitjejen
Kärlek är ju det bästa som finns! Detta verk gör mig riktigt glad i själen :)
2020-01-21
  > Nästa text
< Föregående

EmelieeKarlsson
EmelieeKarlsson