Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Copyrught : Soligajag_1


Morgonstund

Kliver upp ur bädden och går in i
kökets varma härd.

Rycks med utav dessa minnen som
kommer sakta smygande.

Tar dig långt tillbaka som liten flicka .
sitter i pappas knä och ritar den stora
fisken pappa fångade i håven.

Nu kommer mamma fram med pannkakor som
hon lagat med hjärta och själ.

Älskade mamma , vad jag saknar dig.
Nu har det gått tre år sen du lämnade jordelivet.

Det bästa jag har finns i minnesbanken.
Tar fram dem som denna mysiga morgonstund!

Du finns för alltid i mitt hjärta mamma!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-21 07:35



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Wow så fint skrivet KRAM
2020-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, de som gått före finns alltid med i våra hjärtan...så mjukt och fint skrivet om dessa minnen...
2020-02-01

  ULJO
Fina minnesbilder och om saknad
2020-01-21
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP