Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fundering


Fröns inneboende kraft

Ett frö har en inneboende kraft
sällan dikten

Hur kan man få det att blomma

att skriva en dikt
som det lyser om
är en nåd att stilla bedja om




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-21 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP