Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När tiden tycks stå stilla och man bara är här och nu! Bara njuter av närvaron av sin älskade.


Hand i hand

Vi vandrade i solnedgången, hand i hand
på en gyllene strand
Tiden stod stilla, vi hade bara varann




Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-10 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP