Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


-Och så sa det bara svopp!


Isbelagda vägar

I halkans tid
går ingen
säker.




Fri vers (Fri form) av AKT VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-21 12:50



Bookmark and Share


  SatansSon
här är det åtta plus idag
2020-01-21
  > Nästa text
< Föregående

AKT
AKT VIP