Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den glupske mannen från Venezuela

En glupsk man från Venezuela

åt ägg och julskinkor hela

men en helstekt gris

fick han givetvis

försiktigtvis ändå fördela




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-21 14:13



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, den var rolig!
2020-02-28

  Minkki VIP
Så roligt galet, det blev kvällens skratt, tack!
2020-02-02

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
det är anmärkningsvärt vad som kan dyka upp i en människohjärna. kul
2020-01-25

  Poesitjejen
Frosseri i son mäktigaste form!
2020-01-21

    Sefarge VIP
Han hade inte en
Grävskope-mun
Trots allt!
;)

2020-01-21

  Öknens Ros VIP
Det låter som frosseri av enorma mått!
2020-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP