Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevara vår planet

Livet har en början, men även ett slut. Ta hand om vår planet, annars får vi ett tidigt slut.




Bunden vers av Ahmed Mohamed
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-21 18:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag måste ingenting.
2020-01-21

  Öknens Ros VIP
Alla måste hjälpas åt.
2020-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Den kommer att gå under hur vi än gör.
2020-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Mohamed