Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkoholism

Det är inte flaskorna du gömmer
Som avslöjar dig
Det är de flaskor du druckit ur
Som du så nogrannt ersätter




Fri vers av Arvast
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-21 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast