Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viska mitt namn i natt

När du kysser mig, brinner jag.
När du smeker mig, smälter jag.
Du för mig till toppen innan jag faller.
Våra kroppar är sammanförda.
Må vi stanna så för alltid.
Vi dränks i begäret.
Det sänder oss till fördärvet.
Denna sköna känsla.
Är varför vi finns.
Det är en ödmjuk akt.
Utförd i fullkomlig prakt.
Som i sin gudomliga makt.
Skapar begynnelsens början.




Fri vers av Eros Elton VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-22 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eros Elton VIP