Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför? I en fantasifull värld... Med tanken som måttstock.

Jag tänker mig alltid saloons-dörrar där jag kliver in.
Varför?
Skippa ditt varför, och bara lev livet.
Lev ditt ego, i fantasien!
Saloonsdörr, och att lägenheten är ett hus.
Och överallt där de runda borden är placerade, ljuder en manlig stämma av Country. På lagom ljudnivå!
Countryn är som parfym, eller Eau de Cologne...
Den ska bara märkas, men inte vara framträdande!




Bunden vers av Mim
Läst 86 gånger
Publicerad 2020-01-22 04:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim