Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göra allt och lite till

Jag vill ha din hand i min hand
Höra dina andetag i mina öron
Få känna dina läppar mot mina läppar
Få känna din hud mot min hud
Vill göra allt och lite till tillsammans med dig
För du är det bästa som har hänt mig




Fri vers av EmelieeKarlsson
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-22 14:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fin.
2020-01-22

    ej medlem längre
Väldigt fin.
2020-01-22
  > Nästa text
< Föregående

EmelieeKarlsson
EmelieeKarlsson