Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter att ha läst en annan medlems åsikter


För fram mina åsikter..

Tja, det är sant att det råder krig i Sverige...för vad annars ska framtiden komma ihåg om dagens händelser. Och det som händer det händer pga. att så många har hållit tyst. Och shyssjat tystnad då de med civilkurage har rutit... Då har vi blivit kallade för rasister och annat - främst av sådana som sedan har fostrat sina barn, till att begå olika brottsliga aktiviteter. Se bara på Kronogården i Trollhättan. Tro inte att det som har hänt och har visats i massmedia. Att det är händelser först nu på 2010-talet och framåt. Ånej. Det började redan på 90-talet och av dem som hade kommit, med påståendet att de sökte skydd.

Redan på 80-talet började man med att dalta med dem som kom och påstod sig söka skydd. Detta har vi därefter fått betala och det med sämre förhållanden för alla i landet. Speciellt för oss vars förfäder har varit med och byggt upp landet.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Flicis VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-22 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP