Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära




Smyga nära siluett

Omfamnad midja

Andetag mot hud

Läpp mot hals

Viska ömt

”Det kommer bli bra”









Fri vers (Fri form) av annapoem
Läst 174 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-01-22 17:48



Bookmark and Share


  Gin83
Jättefin
Innerligt
Hoppfullt
Passionerat
2020-01-23
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem