Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många gånger jag har önskat

Det är så fint i tanken
Jag vill så gärna
när jag är ensam
Så många gånger jag önskat
Att du skulle finnas
Men verkligheten
överträffar aldrig dikten
Jag älskade det
samtidigt som det kvävde mig
Ska det kännas såhär
Är jag rädd
eller är det inte rätt?
Hjälp mig snälla
va det jag sa
fast ingen riktigt fatta




Fri vers av Emilia23
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-22 21:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tanken och sinnet når fram till det eviga, det oändliga medan vi försöker sträcka oss, men inte nå verkligheten.
Men allt händer i drömmen.
2020-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Emilia23