Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förskräckelse

 

tanken på,

glädjen i

att skriva,

lägga upp en,

säger en text per dag

har spårat ur

 

"Mina texter"

talar sitt tysta språk:

en text 

per månad

skrivglädjen

bytt mot 

förskräckelse

 

22.1.2020  22:18

 




Övriga genrer av Minkki VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2020-01-22 21:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så pass bra så sträck på dig Minkki! Vi vill fortsätta läsa dina texter.
2020-04-21

  aol
Just såsom det kan kännas
2020-03-29

  Eva Langrath VIP
Tänkvärd text om när skaparlusten går på sparlåga. Tänker var sak har sin tid och ibland är startsträckan lång.
2020-01-30

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
om vintern gör att skaparlusten synes låg
dåå får vi skicka dig ett gammalt tåg
där ropas det:
TAG PLATS stäng dörrar och grindar
TAG PLATS
så får vi höra din röst snart igen
vi har redan börjat sakna den
2020-01-26

  Jan Widströmer VIP
Eftertanke kan ta tid. (Eftertankens kranka blekhet?) Bättre kvalitet än kvantitet, säga något istället för att pladdra.
2020-01-25

    ej medlem längre
Trist att känna så. Men skrivglädjen är som våren, den grönskar när vintervilan är över. Och då med så mycket mer glädje.
2020-01-23

    ADI Nehlin
Oj, jag hoppas skrivglädjen kommer tillbaka. Dina alster är ren njutning. Kram
2020-01-23

  Peter Olausson VIP
Skriva text som tidsfördriv?
Inget fel i det, så skriv!
Skriv om morgonen och kvällen
skriv i kök och andra ställen
skriv om livet som det är
skriv från musikalisk sfär
skriv om mat om det behagar
- poesi för tomma magar!
Visst kan tomheten slå till
fast man inte alltid vill
men ur intet föds ju tankar
när man leds och går och vankar.
Skriv din lust till hav och skog
skriv en haiku, det är nog!
Du skall se att ur tristess
föds tids nog ett lyriskt ess!




2020-01-23

  Poeten Salvador VIP
Ett modernt ord är grid. Det kan väl översättas med sisu eller uthållighet, och lär vara den viktigaste faktorn för framgång. Så ta pennan och kämpa på, Minkki!
2020-01-23

  Nanna X
"Förskräckelse" är hur som helst en väldigt fin titel.
2020-01-23

  TrollTörnTrappan VIP
Stark skärskådan! Konstaterar allt oftare en liknande tystnad hos mig. Vad beror din mest på??

Urspårningen är nog delvis en negativ spiral, där min brist på läsning leder till brist på läsningar som leder till dämpad skrivglädje... (Å andra sidan ägnar jag mig äntligen mer åt andra studieobjekt, så hinner sällan poeta.)

2020-01-22

  Gunnar Hilén VIP
En sorglig känsla ?
2020-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP