Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadad.

Tänk om Poesi är porslin?




Bunden vers av Mim
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-23 02:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det måste hanteras varsamt. Annars riskerar det bli kantstött- poesin alltså!
2021-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Mim