Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag klär på mig! Tjat om en Cardigan!

Det kommer att hända...

Klär på mig...
Men vad har du på dig påfågeln?

(Rita fashionista-påfågel)

En Cardigan med knappar, och fin framträdande färg.
Knäppt för att känna sig omhuldad av sig själv och sina armar, psyke!
Undertill ett linne, men det ser ingen!

Eller samma Cardigan...
Uppknäppt bara lite vid bysten.
Kvinnlighet.
Ett linne under.

Återigen samma Cardigan, Ett stort framträdande halsband mellan Bysten och Halsen, som frambringar färgen på Cardiganen.

Återigen, helt öppen Cardigan, för att göra linnet framträdande.

Knäppa upp lite, och sätta dit en brosch, rosett, eller något gränsöverskridande...? I gränsen mellan byst och hals.

Eller; Cardigan i pastellfärg och sedan en pälskofta över, men Cardiganen ska fortfarande synas!

Päls över!




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-23 02:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du löser ditt klädproblem genom att ha din cardigan på olika sätt alla veckans dagar.
2021-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Mim