Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månvarv

Varv
efter varv
vandrar månen
Tårar och skratt
sjöng för mig
Än saknar jag
mitt inristade
hjärta
Alla älskande
Alla sörjande
som vandrade här
innan
mitt månvarv
stannade




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-23 06:15



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Erinrar osökt på Hasse Ekmans film "Vandring med månen" som gick
på Tv för inte så länge sedan. Dessa fantastiskt Ekmans.
Gillar "innan mitt månvarv stannade".
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP